Heipalen de grond in voor nieuwe kanoloods bij de Greft

image_pdfimage_print

Er is opnieuw een belangrijke stap gezet in de richting van een volledige opname van Kv Wyrda in de Watersportvereniging de Greft. Vorig jaar hebben de leden van beide verenigingen hiervoor groen licht gegeven. Eind december kwam de langverwachte vergunning binnen voor de bouw van twee loodsen, w.o. een kanoloods. De weken daarna is door een aantal leden van de Greft heel hard gewerkt om de grond gereed te maken voor het slaan van de benodigde 18 heipalen. Er zijn maar liefst zes containers gevuld met brokken beton, asfalt en ijzer.
Op 24 januari zijn de palen de grond ingegaan. Daan Stekelenburg, de voorzitter van de Greft, hielp een handje mee.
Drie kanoërs voeren ‘s middags symbolisch met hun kano’s van Wyrda naar de Greft om in een gezellige bijeenkomst samen met de andere aanwezige leden het glas te heffen op een mooie gezamenlijke toekomst van motorbootsporters en kanoërs.