Rabo Fietstocht 9 juni 2018

image_pdfimage_print

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we de kas van KvWyrda flink spekken. 

Een sportieve manier van sponsoren!

KvWyrda heeft zich wederom aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeld je dat je voor kanovereniging Wyrda fietst. Onze club heeft deelnemersnummer 163.

Je krijgt een stempelkaart mee die je aan het eind van de rit met de benodigde stempels inlevert. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van onze vereniging. De bedragen zijn € 7,50 voor 12 km, € 15,- voor 30 km en € 35,- voor 100 km. Het mag duidelijk zijn, hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen. Vergeet daarbij niet het deelnemersnummer van KvWyrda te vermelden.

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Je mag zelf kiezen welke route je wilt fietsen. De fietsroute van 30 km is goed te doen, ook als je geen geoefend fietser bent. Wil je 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. De club ontvangt dan twee keer € 15,-.  Als je het aankunt, is het natuurlijk helemaal mooi als je voor de 100 km gaat. Dit jaar is er ook weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer.
Voor elke afstand kan gestart worden tussen 9.00 en 14.00 uur bij één van de vijf startpunten. Dat zijn het Rabobankkantoor in Woerden (Middellandse Zee 15), Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een paar stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten. Zo hebben we vorig jaar met een groep leden heerlijk ontspannen op een zonnig terras gezeten.

Fiets ook mee!

Heb je er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer gezinsleden, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging; dat is de Rabo Fietstocht. Wie vorig jaar heeft meegedaan, weet hoe leuk en geslaagd de tocht toen was. We hopen  weer op een grote opkomst.